MAINOS

Uutisradiosta näkemiin

Kolumni

Mika Hyssi

Nelosen alkuillan komediaputkessa löhöillyt Newsradio lähestyy loppuaan. Viisi tuotantokautta on pian takana ja väsymisen merkkejä näkyi vasta viimeisellä kaudella, kun sitcomia jatkettiin ilman sarjan vetonaulaa, Phil Hartmanin esittämää Bill McNealia. Phil Hartman murhattiin 28.5.1998, juuri ennen viidennen tuotantokauden kuvausten alkua.

Huolimatta Hartmanin jättämästä aukosta, sarjan viides tuotantokausi pyörähti käyntiin sarjan luojan, Paul Simmsin vaatimuksesta. Naurettavan hauska sarja ei ollut enää kuin satunnainen huvittaja, eikä Jon Lovitzin esittämä Max Louis saanut sarjaan uutta potkua.

Täällä WNYX, täältä tähän.

+ NewsRadio > Nelonen > ma 18.11. ja ti 19.11. klo 18

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top