ILMOITUS

Kaikki jouluherkut eivät lihota

Mikä herkku

Samuli Kinnari

Joulupyhien jännittävään ja malttamattomaan odotukseen tuovat mukavia pausseja erilaiset glögijuhlat ja pikkujoulut. Monen kohdalla iloista joulunalusmieltä sumentaa kuitenkin huoli jokavuotisesta painonnoususta.

Painonvartijat haluaa oikaista väärää käsitystä joulun perinneruokien lihottavuudesta. Kaikki jouluruoat eivät suinkaan ole lihottavia eivätkä rasvaisia. Syyllisiä ovat pikemminkin liian suuret annokset, jatkuva syöminen sekä ruoan lisäksi naposteltavat makeat popsittavat. Vinkkejä ja ohjeita maistuvaan, mutta silti kevyeen joulunviettoon löytää Painonvartijoiden Juhlitaan pienin pistein -keittokirjasta sekä vuosittain ilmestyvästä Joulupukki-herkkuvihkosesta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top