MAINOS

Pirkanmaan energiatase ja kasvihuonepäästöt selvitetty

Uutiset

Samuli Kinnari

Pirkanmaalla on selvitetty maakunnan alueella tuotetun ja kulutetun energian määrät sekä energiankulutuksesta aiheutuneet kasvihuonepäästöt vuosilta 1990 ja 2000. Energiataseessa käsiteltiin myös Pirkanmaan alueella olevia, käyttämättömiä energiapotentiaaleja, kuten vuosittain metsiin jääviä hakkuutähteitä.

Vuonna 2000 Pirkanmaalla kulutettiin energiaa 20,9 TWh, mikä on noin 11 % enemmän kuin vuonna 1990. Molempina tarkasteluvuosina teollisuus aiheutti noin 34 % kasvihuonekaasupäästöistä, liikenne 25 % ja rakennusten lämmitys 24 %.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top