MAINOS

Yllätysten yö on laiffii

Kolumni

Mika Hyssi

Perjantai-iltana Äetsässä polkaistaan käyntiin perinteinen marraskuun juhla – Yllätysten yö -tapahtuma. Tunnelmaa hönkii tapahtumia ympäröivät elävät tulet ja onpa tarjolla ilotulituskin. Ilta on täynnä laiffii.

Tapahtumaa varjostaa aikaisempien vuosien kommellukset ja nuupahtaneisuus. Organisoinnissa on ollut ammottavia reikiä, kun tädit pakkaavat jo alkuillasta yllätyspöytänsä ja suuntaavat unitaajuudelle. Nuorison juhla kuitenkin jatkuu ja jälki on sen mukaista.

Legendaarisen ex-mäkihyppääjän Matti Nykäsen esikoisälppy kantaa nimeä Yllätysten yö. Yllättävää kyllä, albumin sisältö kuvastavaa tavalla tai toisella Äetsän yö-tapahtumaa: “Samaa nauhaa”.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top