MAINOS

Vilustuminen

Mummoloota

Mika Hyssi

Viime viikkoinen sotku on nyt saatu siivottua. Ridget, Stephaniet ja muut muoviset hahmot on tallennettu tämän koneen uumeniin. Ne ovat kiintolevyllä eli kovalevyllä eli massamuistilla tallessa ykkösinä ja nollina. Minä taidankin tästä lähteä… moi.

Myöhemmin… Haloo? Mummo, rauhoitu nyt. Ei nämä puhelinluurit kaikkea rääkymistä siedä. Ai mitä? Koneella on nuha. Annoit jo yskänlääkettä ja niistit nenän? Nyt mummo älä tee enää enempää, minä tulen heti.

Ohhoh, ei olisikaan pitänyt lähteä niin vikkelään. Mummo, nyt on niin että olet törmännyt tietokonevirukseen. Vaikka näyttö valittaa, että on vilu niin yskänlääkkeen kaataminen levykeasemasta ei tehoa tähän sairauteen. Tässä on lääke: levyke, jossa on asennettuna virustentorjuntaohjelma.

Laitapa levyke sisään niin käynnistetään ohjelma. Noin. Kuten huomaat, ohjelma löysi viruksen. Se kysyy, haluatko poistaa viruksen joten valitse kyllä.

Hyvä mummo!

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top