MAINOS

Yrittäjien Rinta-Rahko toppuuttelee sunnuntaiaukiolon laajentamista

Uutiset

Samuli Kinnari

Suomen Yrittäjien varapuheenjohtaja Heikki Rinta-Rahko varoittaa hätiköimästä kauppojen sunnuntaiaukiolon lisäämisessä. Rinta-Rahkon mukaan aukiolokysymyksessä puhutaan myös kaupan rakenteesta tulevaisuudessa.

“Sunnuntaiaukiolo on muuttamassa ratkaisevasti erilaisten kauppaliikkeiden kilpailuasemia. Aukiolon lisääminen on kilpailuvaltti kaikkein suurimmille liikkeille, jotka voivat markkinoinnissaan hyödyntää asiaa. Sen sijaan pienille liikkeille ja varsinkin erikoiskaupoille sunnuntaiaukiolo on yleensä tappiollista toimintaa”, Heikki Rinta-Rahko toteaa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top