MAINOS

Säännöt muuttuvat – mitä tekevät väliinputoajat?

Kolumni

Samuli Kinnari

Ikaalisten Sata-Häme Soi -juhlien Kultainen Harmonikka -kilpailun säännöt uudistuivat. Ensi kesänä mittelössä kuultaneen aiempaa persoonallisempia esityksiä, koska soittajilla on nyt vapaammat kädet valita muusikkoluonteensa mukaista ohjelmistoa.

Sata-Häme Soi -juhlat hakenevat sääntöuudistuksella nykyaikaisempaa ilmettä. Festivaalin taiteellinen johtaja Kimmo Mattila onkin todennut, että “tuomaristo arvostaa nuorekkaita kappalevalintoja ja etsii tuoreita viihdemusiikkisovituksia”. Siinä selkeä vinkki.

Yksi juttu Sata-Häme Soi -juhlien säännöissä hämää. Miksi 11-15 -vuotiaat soittajat on suljettu sekä Hopeinen Harmonikka että Kultainen Harmonikka -kilpailuiden ulkopuolelle? Juuri tuossa iässähän nuoret harrastavat paljon ja varmasti monella olisi halua kokeilla siipiään jommassa kummassa arvostetuista kilpailuista.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top