MAINOS

Jos tänä jouluna

Kolumni

Samuli Kinnari

Kinkun, laatikoiden, rosollin, glögin ja piparien tuoksut leijailevat taas ilmassa. Joulu lähestyy kovalla rytinällä. Nyt on aika tarttua hetkeen ja nauttia vuoden tunnelmallisimmasta ajasta.

Kaikille juhlan aika ei ole auvoista ruokien maistelua ja laulujen laulamista. Varsinkin yksinäisille ihmisille sukulaiset, ystävät ja tuttavat yhteen kokoava juhla on usein raskas koettelemus. Joulu on myös turvataloissa vuoden kiireisintä aikaa, kun vanhat kaunat räjähtävät silmille sukujuhlissa ja perheissä. Valitettavasti usein on mukana liikaa miestä väkevämpää.

Voisipa tuleva joulu olla kaikille hyvää ja rauhaisaa aikaa. Sellainen ikiaikaisia tunnelmia sisältävä juhlahetki, josta aina unelmoidaan.

Me Sopuli.netissä keräämme joulun alla uutta puhtia tuleviin aikoihin ja artikkeleihin. Sunnuntaista alkaen artikkelien tilalla julkaistaan päivittäin joulukalenteria aattoon asti. Uutispäivityksemme toimii normaalisti.

Rauhaisaa joulun odotusta kaikille lukijoille!

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top