MAINOS

Joulun elokuvamania

Joulu

Mika Hyssi

Joulun alla elokuvateattereissa nähdään kahden odotetun elokuvasarjan jatko-osaa: Harry Potter ja salaisuuksien kammio takoi ensinäytöksen katsojaennätyksiä hetki sitten ja Frodo Reppuli kumppaneineen jatkavat sormusfarssia elokuvassa Taru Sormusten Herrasta: Kaksi tornia 18. joulukuuta. Yltiöpäistä vauhtia löytyy vielä pyörivästä 007 – Kuolemaa saa odottaa -leffasta, jossa jälleen hieman harmaantunut Pierce Brosnan jatkaa Bondina. Elokuva sai ensi-iltansa Suomessa 29.11.

Ja ikäänkuin vahingossa kauppojen hyllyille on ilmaantunut kunkin elokuvan maailmaan liittyvä peli. Elokuvasarjojen uusia jaksoja odotellessa kannattaa pyytää joululahjaksi pelikone ja tahkoa tarinoita eteenpäin.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top