MAINOS

Posti kuljetti 53 miljoonaa joulutervehdystä

Uutiset

Samuli Kinnari

Suomalaiset yritykset ja yksityishenkilöt postittivat tänä jouluna yhteensä 53 miljoonaa joulutervehdystä. Perinteinen joulukortti on suosittu tapa muistaa läheisiä ja tuttavia. Tekstiviestit ja sähköiset kortit eivät edelleenkään näytä syrjäyttävän perinteistä joulukorttia, sillä tervehdysten määrä on pysynyt ennallaan viimeiset neljä vuotta.

Postissa joulun kiireitä helpotti eri puolilla maata noin 3 000 jouluapulaista, jotka lajittelivat tervehdyksiä. Lajiteltavaa riittikin, sillä jos kaikki joulun kortit laitettaisiin vaakaan, kertyisi painoa yli 300 000 kiloa ja tervehdysten kuljettamiseen tarvittaisiin yhteensä 50 täysperävaunullista rekka-autoa.

Kun perinteinen viimeinen postituspäivä eli 16. joulukuuta osui tänä vuonna maanantaille, saatiin joulutervehdysten lajittelun ruuhkat purettua vasta joulua edeltäneenä viikonloppuna. Siksi huomattava osa korteista jaettiin vasta maanantaina.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top