MAINOS

Rauhallista vuodenvaihdetta

Kolumni

Mika Hyssi

Almanakkaostoksille on kiire, sillä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä vuosi 2003 tulitetaan alkaneeksi. Ilotulitteita myyvissä kaupoissa käy kuhina, kun nuoret ja ikinuoret vaihtavat euronsa kertakäyttöisiksi ilotulitteiksi. Uusi vuosi kun on vain kerran vuodessa.

Silmävammoilta ja muilta onnettomuuksilta ei vältyttäne tänäkään vuonna. Turvatekniikan keskuksen ilotulite-kampanjasta huolimatta monen ihmisen vuosi vaihtuu ikävissä merkeissä. Suojalaseja käyttämällä, ilotulitteiden ohjeita noudattamalla ja maalaisjärjellä ehkäistään monia vaaratilanteita.

Toivotan kaikille Sopuli.netin käyttäjille ja yhteistyökumppaneillemme rauhallista vuodenvaihdetta!

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top