MAINOS

Asukasliitto ry: Vuokramarkkinoilla Suomi on jakautunut kahtia

Uutiset

Samuli Kinnari

Köyhyyttä ja eriarvoisuutta ei Asukasliitto ry:n mukaan voida poistaa, ellei asumisasioita saada kuntoon. “Asunto on jokaiselle edelleenkin tavoite myös vuonna 2003, vaikka asuntojono onkin jäänyt matelemaan 10 000 asunnottoman lukemiin”, muistuttaa liiton puheenjohtaja, nokialainen Herkku Hernesniemi. “Vuokramarkkinoilla Suomi on jakautunut kahtia ja kasvu-Suomessa kohtuuhintaisen vuokra-asunnon saaminen on vaikeaa. Asukasliiton vaatimuksena onkin aravavuokra-asuntojen rakentamisen selkeä vauhdittaminen. Nyt rakentaminen on selkeästi laskenut ja vaivoin päästäneen vaivaiseen 8 000 arava-asunnon rakentamiseen”, toteaa Hernesniemi.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top