MAINOS

Maksuhäiriöiden määrä kasvoi edelleen

Uutiset

Mika Hyssi

Suomen Asiakastieto Oy rekisteröi viime vuoden aikana 360 000 maksuhäiriötä. Vuoteen 2001 verrattuna maksuhäiriöt kasvoivat yhteensä 5,3 %. Yksityishenkilöiden osalta kasvu oli 3,9 %. Yritysten maksupolitiikka takkuili peräti 12,9 %:lla.

Suomen Asiakastieto Oy:n osastopäällikkö Juuso Jokelan mukaan pankkien aloittama velkasovinto-ohjelma ei ole vielä ehtinyt näkyä maksuhäiriötilastoissa. “Vapaaehtoisia velkajärjestelyitä koskevat merkinnät lisääntyivät 4 %, mutta niiden määrä on edelleen varsin pieni”, kertoo Jokela. Yksityishenkilöiden osalta suurin kasvu oli edelleen ulosotossa todetuissa varattomuuksissa (6 %).

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top