MAINOS

Palkintogaalojen dilemma

Kolumni

Mika Hyssi

Miksi suomalaiset palkintogaalat ovat niin jäykkiä ja ala-arvoisesti toteutettuja? Lauantaina saimme jälleen todeta, kuinka TCR-aikakoodi pyöri ruudussa hyvän aikaa ykköskanavan luotsaamassa Venla-gaalassa ja juontajat tanssahtelivat tiukasti paperille painettujen gaalalauseiden pyörteissä.

Ykköskanavan asiapitoinen tunnelma latisti Venla-gaalaa. Tilaisuudessa ei Heikki Hilanderia ja musiikkiesityksiä lukuunottamatta ollut mitään viihdettä ja draamaa, vaikka juuri niitä oltiin tultu palkitsemaankin. Suoran lähetyksen tuntua ei päässyt syntymään, kun palkintoja pokatessa ruutuun töksähti etukäteen leikattu insertti.

Parempaa onnistumista ensi vuonna.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top