MAINOS

Kyliltä kuuluu hyvää

Kolumni

Samuli Kinnari

Viimeisten vuosien aikana aktivistuneilta Äetsän kyliltä kuuluu tasaiseen tahtiin hyviä uutisia. Nyt eri puolilla kuntaa on innostuttu tonttien kauppaamisesta Vähähaaran malliin. Myynnissä olevien tonttien kokoaminen yksiin kansiin on erittäin positiivinen juttu, samoin tonttitarjonnan vieminen ostajakandidaattien ulottuville esittein ja netissä.

Kylillä vapaaehtoisvoimin tehty työ kantaa jo hyvin hedelmää. Esimerkiksi Jokisivulla väkimäärä on lisääntynyt niin, että kyläkoulun ovet on edelleen voitu pitää auki.

Toivottavasti tontit käyvät mukavasti kaupaksi ja kuntaan saadaan runsaasti uusia asukkaita. Markkinointitalkoissa kannattaa aivan lähiseudun sijaan kääntää katseita myös Tampereen suuntaan. Kun VR vielä saataisiin luopumaan junien pysähdysten lopettamisesta Äetsässä, niin hyvät joukkoliikenneyhteydet olisivat myös yksi valtti kaupunkilaisten houkuttelemiseksi maaseudun idylliin.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top