MAINOS

Länsi-Suomen ja Viron poliiseilla yhteistyötä

Uutiset

Samuli Kinnari

Länsi-Suomen ja Viron välillä on kehitetty poliisitoiminnan yhteistyötä kymmenen vuoden ajan. Poliisilaitoksille on järjestetty yhteisiä tutustumistilaisuuksia sekä koulutusta lähinnä nuoriso- ja koulupoliisiteemoista ja ennalta estävästä toiminnasta. “Länsi-Suomen ja Viron poliisin välillä on molemminpuolinen luottamus ja hyvät, toimivat henkilösuhteet”, toteaa lääninpoliisijohtaja Mikko Paatero. Hän pitää merkittävänä kolmikantayhteistyön käynnistymistä Länsi-Suomen, Itä-Ruotsin ja Viron välillä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top