MAINOS

Kymppikuntien strategiatyö polkaistiin vauhtiin Äetsässä

Uutiset

Samuli Kinnari

Kymmenen kunnan strategiatyön ohjausryhmä kokoontui maanantaina vuoden ensimmäiseen kokoukseensa Äetsään. Kokouksessa hyväksyttiin työsuunnitelma, jonka pohjalta yhteistä strategiaa aletaan rakentamaan.

Kymppikuntien strategian ensimmäinen luonnos valmistuu toukokuun puoliväliin mennessä, jolloin se esitellään kunnanhallituksille Laviassa ja kuntien asukkaille Vammalassa. Tarkennusten jälkeen strategia on valmis hyväksyttäväksi, josta alkaa varsinainen työ eli strategian toteuttaminen.

Kymppikunnat on uusi, yhteistyötä kehittävä kuntaryhmä Pirkanmaan ja Satakunnan rajalla. Ryhmään kuuluvat Vammala, Äetsä, Huittinen, Punkalaidun, Kokemäki, Vampula, Suodenniemi, Mouhijärvi, Lavia ja Kiikoinen.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top