MAINOS

Sähköjojo

Kolumni

Mika Hyssi

Sähkönkäyttäjät ovat pienen ajan sisään saaneet sähköyhtiöiltä ystävällisiä viestejä, jossa ilmoitetaan sähkön kallistuvan. Itselleni on suotu paikalliselta Forssan Energia Oy:ltä kaksi kirjettä, toinen viime syksynä ja toinen vuodenvaihteessa. Hintoja on korotettu roimasti. Mikä maksaa?

Energiamarkkinavirasto kannustaa kuluttajia kilpailuttamaan sähköyhtiöitä halvemman sähkön toivossa. Lieneekö järkevää, vain muutaman euron tähden.

Sähkölaskun loppusumma on herkkä luonnonolosuhteiden ja ympäristötekijöiden muutoksille. Sähkön pörssihinta – ja sitä myötä kuluttajahinta – nousi kovilla pakkasviikoilla uusiin sfääreihin. Toivoa sopii, että lopputalvi on leuto ja aurinkoinen tai kusti polkee uutta viestiä sähköyhtiöltä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top