Huittisissa toimiva Satafood-kehittämisyhdistys aloittaa kolmivuotisen hankkeen siipikarjanlihan tuotannon kilpailukyvyn turvaamiseksi. Siipikarjanlihan käyttö suomalaisissa ruokapöydissä on viime vuosina kasvanut voimakkaasti. Yhteistyökumppanina huittislaisella toimijalla on Broilertalo Oy, jonka sopimustuottajat ovat hankkeessa avainasemassa.
Juttuvinkki
Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!
Sastamala tekee yli 120 000 euron maakaupat Roismalassa
Kommentoi
Kaupungin omistukseen siirtyy lähes 11 hehtaaria maata.
Arto Satonen: "Jatkan yhteiskunnallista vaikuttamista kansanedustajana"
Ei tullut valituksi Kelan pääjohtajaksi.
Sastamalassa poutainen vappu
Lämpötila kohoaa ylimmillään kymmenen asteen yläpuolelle.
Portion Boys vauhdittaa Lalliksen vappua
Paikalle odotetaan yli tuhatta juhlijaa.
Seuraava:
Energiamarkkinavirasto: Vain kilpailuttaminen hillitsee sähkön hinnankorotuksia
Edellinen:
Moottoripyöräilijöiden liikennekuolemat kaksinkertaistuneet