MAINOS

Miksi joku jotain käytti karvasmanteliöljyä?

Kolumni

Samuli Kinnari

Keskiviikkona vietetään Runebergin päivää. Päivän tapoihin kuuluu popsia herkullisen näköisiä, mutta kamalan makuisia torttuja.

Hämärästi muistaisin, että Runebergin tortut kehitti itsensä Runebergin joku jotain. Siis joku sukulainen tai sinne päin. Oli kuka oli, miksi ihmeessä hänen piti laittaa muutoin hyviin herkkuihin karvasmanteliöljyä? Kaameaa litkua.

Meille karvasmanteliöljyä karsastaville on onneksi olemassa todellinen vaihtoehto. Entisestä Radiomafiasta eli nykyisestä YleX:stä tuttu Jusu tiettävästi rakentaa Runebergin torttunsa palasta lenkkimakkaraa. Hillosilmä syntyy ketsupista ja sokeriliemirengas sinapista. Ja mikäli marmattajiin on uskomista, eivät useat lenkkimakkarat juurikaan eroa leipomotuotteista.

Hyvää ja herkullista Runebergin päivää!

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top