MAINOS

Maistiaisia David Caruson tähdittämästä C.S.I: Miamista

Viihdeuutiset

Mika Hyssi

Keskiviikkona 5. helmikuuta nähtävässä C.S.I:n jaksossa tutkimukset johtavat aurinkoiseen Miamiin. Tutut joukot saavat apua paikallisesta rikostutkintaryhmältä, jota johtaa David Caruson tähdittämä Horatio Caine. Cainen mukana on myös Emily Procter (Calleigh Duquesne) sekä Eric Delko (Adam Rodriguez).

David Caruso tullee katsojille tutuksi vielä tänä vuonna, kun alkuperäisen sarjan spin-off C.S.I: Miami aloittaa rikosvyyhdin selvittelyn Maikkarilla. Keskiviikkona nähtävä jakso oli myös Miami-sarjan pilottijakso.

C.S.I > MTV3 > keskiviikkoisin klo 21.00
C.S.I: Miami > MTV3 > ruutuun vuonna 2003 tai 2004

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top