MAINOS

Paikallista keskustelua etsimässä

Kolumni

Mika Hyssi

Virikkeellistä paikallista keskustelupalstaa on mahdotonta löytää Internetin koukeroista. Sopuli.netin toimitukselta ihmetellään aika ajoin yleisönosaston puutetta. Kirjoituspalstaa on yritetty hönkiä henkiin pariinkin otteeseen, mutta palsta ei elä pelkällä korealla ulkoasulla. Kopteri.netin keskustelupalstalla olisi potentiaalia, mutta nykyisellään palsta on pilattu olemattomalla ylläpidolla. Keskustelussa on jämähdetty teini-akselille: Kuka on komein kundi? Entä Vammalan kaunein muija? Kenellä on kylän komein Opel? Sisältö huvittaa, mutta paikallisesti tärkeitä asioita puidaan käytännössä vain kahvipöydissä ja paikallislehtien yleisönosastoissa.

Positiivisena yllätyksenä mainittakoon Vammalan kaupungin kotisivuilta löytyvä Viestit päättäjille -keskustelupalsta. Keskustelua syntyy harvakseltaan, mutta palstan nimen mukaisesti myös kaupungin päättäjät osallistuvat keskusteluun. Tällaista kaivattaisiin enemmänkin.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top