MAINOS

Uraiset tiet autoilijoiden kiusana

Uutiset

Samuli Kinnari

Tiehallinto on saanut tienkäyttäjiltä runsaasti palautetta urautuneista ja liukkaista teistä. Viime viikkojen voimakkaat säävaihtelut ovat koetelleet tienpitäjiä. Tiehallinto toivookin, että tienkäyttäjät varautuisivat ongelmatilanteissa totutusta poikkeaviin keliolosuhteisiin.

Tienkäyttäjät ovat antaneet liikenneolosuhteista kiitettävästi palautetta Tienkäyttäjän linjan 0200 2100 kautta. Viestit välitetään hoitotoimenpiteitä suorittaville urakoitsijoille sekä Tiehallinnon tiemestareille. Tietoja käytetään hyväksi töiden päivittäisessä suunnittelussa ja toiminnan kehittämisessä.

Lue lisää
+ Yleisten teiden talvihoito – keskeiset talvihoidon laatuvaatimukset normaaleissa olosuhteissa (Tiehallinto) | PDF-tiedosto

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top