MAINOS

Kela: 28400 opiskelijan vuositulot ylittivät vuositulorajan

Uutiset

Mika Hyssi

Kansaneläkelaitos on lähettänyt vuoden 2001 tulojen perusteella 28 400 opintotukea saaneelle opiskelijalle päätösehdotuksen opintotuen takaisinmaksusta. Keskimääräinen takaisin maksettava määrä on 1000 euroa.

Nyt lähetettävät kirjeet ovat päätösehdotuksia. Päätöksestä tulee lainvoimainen, jos sen saaja ei 30 päivän kuluessa pyydä asian uudelleenkäsittelyä. Uudelleenkäsittelypyyntö on aiheellinen erityisesti silloin, jos opiskelija on aloittanut opintonsa vuoden 2001 aikana ja vuositulorajan ylitys johtuu muuna kuin opiskeluaikana ansaitusta tulosta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top