MAINOS

Ystävänpäiväkortit postiin viimeistään 12.2.

Uutiset

Mika Hyssi

Ystävänpäivää vietetään perjantaina 14. helmikuuta. Perinteiset ystävänpäiväkortit tulee postittaa viimeistään keskiviikkona, jotta ne varmasti ehtivät perille. Viime vuonna ystävänpäiväkortteja postitettiin 5,2 miljoonaa kappaletta. Eniten kortteja lähetetään jouluna. Viime vuonna joulukusti kantoi arviolta 53 miljoonaa korttia.

Ystävänpäivää eli Valentinen päivää on vietetty Suomessa toistakymmentä vuotta. Päivä muistuttaa ystävyyden ja rakkauden merkityksestä. Kertoman mukaan Valentinus-pyhimys lähestyi ohikulkijoita kukkasin.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top