MAINOS

Formulasaippuaa

Kolumni

Mika Hyssi

Kaikkien rakastama formulasirkus saapuu kotitelevisioihin maaliskuun toisena viikonloppuna. Maikkarin viikonlopun ohjelmapakkaa sekoitetaan jälleen joka toinen viikonloppu. Voittaako Schumacher? Posahtaako Kimiltä taas moottori? Missä on Salo?

Seurasin formuloita enemmän tai vähemmän kiinnostuneesti viime kauden puolivälistä. Yllättäen huomasin viihtyväni formulalähetysten parissa, vaikka aiemmin en ollut lajille aikaa suonut. Mielenkiintoisinsa kuninkuusluokan ajokkirallissa oli ensimmäiset minuutit lähdön jälkeen sekä tallien sisäiset ja väliset selkkaukset, joista yritettiin vääntää koomisia juonenkäänteitä Kauniiden ja rohkeiden jalanjäljissä. Voittaako Ferrarin Barrichello vai ajaako Michael Schumacher tallimääräyksen voimin voittoon? Loppuuko ajokin polttoaine? Formulat ovat köyhän miehen saippuaa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top