MAINOS

Kymppikunnilla kymmenen kilpailuetua

Uutiset

Samuli Kinnari

Kymppikuntien aluestrategiahankkeen ensimmäinen työseminaari järjestettiin perjantaina Kokemäellä. Koordinaattori Petri Rinne kertoi seminaarissa, että toteutetun kilpailukykyanalyysin perusteella kymmenellä Satakunnan ja Pirkanmaan rajakunnalla on alueiden välisessä kilpailussa kilpailukyvyn elementtien mukaisesti ainakin kymmenen yhteistä kilpailuetua taskussaan. Useat kilpailueduista johtuvat Kymppikuntien oivallisesta sijainnista Lounais-Suomen suurten aluekeskusten, Tampereen ja satamakaupunkien välissä.

Kymppikuntia ovat Vammala, Huittinen, Kokemäki, Äetsä, Punkalaidun, Mouhijärvi, Lavia, Vampula, Suodenniemi ja Kiikoinen. Aluestrategiahankkeen kotisivut löytyvät osoitteesta www.kymppikunnat.net.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top