MAINOS

Paikallisilla ehdokkailla loppukiri: Kimpanpää, Satonen ja Pärssinen on the road

Uutiset

Samuli Kinnari

Lähestyvät eduskuntavaalit ovat ajaneet ehdokkaat tienpäälle. Paikallisista Arkadianmäen kandidaateista ahkerimmin kiertävät Elina Kimpanpää (kesk), Arto Satonen (kok) ja Markku Pärssinen (kesk). Esimerkiksi huomenna keskiviikkona Kimpanpää on illalla mukana Mäntässä Aamulehden vaalikäräjillä, Satonen viettää päivän Kokoomuksen oppilaitoskierroksella ja viilettää illaksi Toijalaan ja Pärssinen on päivällä tavattavissa Jämsässä sekä illalla vaalitilaisuudessa Orivedellä. Paljon täydempiäkin päiviä ehdokkaiden kalentereista löytyy.

Ehdokkaiden aikataulut kotisivujen kalentereista:
+ Elina Kimpanpää
+ Arto Satonen
+ Markku Pärssinen

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top