MAINOS

Kunnon ladulla on kiva hiihtää

Kolumni

Samuli Kinnari

Suomen Latuun kuuluvan Äetsän Kunto -81:n väki lienee jälleen tänä talvena tehnyt roppakaupalla talkootunteja Aurajärven ulkoilureitillä. Niin upeassa kunnossa hiihtolatu taas kerran on. Sen totesin, kun kävin tällä viikolla hiihtämässä. Ja jos aivan rehellisesti tunnustan, niin olin suksilla ensimmäisen kerran muutamaan vuoteen.

Aurajärven ulkoilureitillä on loistavan luistavan ladun lisäksi luksusta myös muutaman kilometrin valaistus Lamminjärvelle saakka. Mitkä talkoot siinäkin on tehty yhteiseksi hyväksi! Raivaus ja pylväiden pystyttäminen oli suuri urakka. Eikä sähkökään ihan ilmaista ole, joten toivottavasti suksitarroja menee Lammelassa mukavasti kaupaksi.

Kiitos Kunnon väelle loistavasta hiihtoladusta. Kaiken muun hyvän lisäksi Aurajärven ulkoilureitillä muuten taidetaan suksia suunnilleen ensimmäisinä syksyllä ja pisimpään keväällä näillä seuduin. Muistan hyvin, kun ehkä kymmenisen vuotta sitten seurailin sivusilmällä kuntolaisten talkoita. Taisi olla alkusyksyä, kun he katuharjojen ja lapioiden kanssa keräilivät vähiä lumia mättäiltä latupohjalle.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top