MAINOS

Vesihiihtoa

Kolumni

Samuli Kinnari

Suomen huippuhiihdon maine on vesittynyt entistä pahemmin. Eivätkä siihen ole vaikuttaneet kotimaan loskakelit. Jos ihan tarkkoja ollaan, taitaa vesittymisestä puhuminen olla liian laimea termi. Siihen tarvitaan jotain vahvempaa. Olisikin vain pelkkää vettä!

Ketään ei pitäisi tuomita ennen kuin syyllisyys on lopullisesti todettu. Eli myös se toinen näyte tutkittu. Fakta kuitenkin on se, että suomalaiselta hiihdolta putosi niin pahasti pohja pari vuotta sitten, että ketään ei taida oikeudellisuus paljoa kiinnostaa. Hiihdon ympärillä on viime aikoina ollut amatöörimäistä puuhastelua vähän turhan paljon.

Allekirjoittanutta ei ole ennenkään huippuhiihto juurikaan kiinnostanut ja nyt kiinnostaa entistä vähemmän. Huippuhiihdon ympärillä pyörii hyvin pahanmakuinen ja imelä julkisuusmylly – sellainen, joka yleensä vauhdittaa niin sanottujen turhien julkkisten uraa. Sellaista ei jaksa kukaan seurata.

Ehkä olisi parempi, jos yhteiskunnan tuki huippuhiihdolle jäädytettäisiin lopullisesti. Saisivat puuhastella mitä haluavat, mutta niin, etteivät veronmaksajien rahat olisi mitenkään osallisena. Edes välillisesti.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top