MAINOS

Arto Arkadianmäelle – voitto koko seudulle

Kolumni

Samuli Kinnari

Vammalan seutu sai sunnuntaina oman kansanedustajan, kun kokoomuksen Arto Satonen lunasti paikan Arkadianmäelle. Satosen Lounais-Pirkanmaalta saamasta äänimäärästä voi selvästi nähdä, että oman paikkakunnan miestä äänestettiin yli puoluerajojen. Se on ehdottoman hyvä juttu, sillä ilman äänten keskittymistä läpimeno olisi varmasti ollut paljon vaikeampaa.

Viimeksi Vammalan seudulla oli oma kansanedustaja seitsemän vuotta sitten. Eduskunnassa pitkän työrupeaman tehnyt sosiaalidemokraattien Timo Roos luopui paikastaan vapaaehtoisesti vuonna 1995.

Arto Satosella riittää paljon duunia, jotta kotiseutu pysyy turvallisena ja palvelevana myös tulevaisuudessa. Poliisipäivystyksen jatkuminen Vammalassa on tunnetusti epävarmaa ja aluesairaalaa uhkaa erikoissairaanhoidon toimintojen keskittäminen Tampereelle. Lisäksi Lounais-Pirkanmaa on jäänyt paljosta paitsi valtion kehittämistoimissa.

Nyt Satosen pitkä työhaastattelu on ohi ja on aika aloittaa työt. Tsemppiä, Arto!

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top