MAINOS

Maija poprokkaa väkevästi

Kolumni

Samuli Kinnari

Mainio Maija Vilkkumaa julkaisi kolmannen pitkäsoittonsa muutama viikko sitten. Ei-albumi on kerta kaikkiaan loistava lätty!

Uusi levy todistaa jälleen, että Maija Vilkkumaa on erittäin lahjakas sanoittaja ja säveltäjä. Jokainen Ein kappale kertoo oman, väkevän ja puhuttelevan tarinansa. Vilkkumaan sanoissa on asiaa ja vahvoja tunteita. Kappaleet on helppo elää mukana ja ne kestävät kuuntelukerrasta toiseen. Niistä löytää aina jotain uutta.

Ei-albumin ehdottomia helmiä ovat radiokanavilla ahkeraan soineen nimikkoraidan lisäksi Lattiaa pestään, Mun elämä, Kristiina ja Väärin. Viimeisintä ovat jotkut kriitikot moittineet tyhjäksi ralliksi, mutta kyllä sekin on paikkansa ansainnut. Väärin on oivallinen biisi niihin päiviin, joiden päättymistä ei näy.

+ Maija Vilkkumaan kotisivuilla osoitteessa www.maijavilkkumaa.net voi muun muassa esittää kysymyksiä artistille itselleen. Vilkkumaa vastailee esimerkillisen ahkerasti.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top