MAINOS

Luontojärjestöt haluavat kohennusta metsien suojelutilanteeseen

Uutiset

Samuli Kinnari

Luontojärjestöt ovat tehneet viime vuosina runsaasti suojeluesityksiä valtionmaiden metsäalueista erityisesti Pirkanmaalla, Keski-Suomessa, Suomenselällä ja Etelä-Savossa. Tarkoituksena on ollut parantaa eteläisen Suomen metsien tutkitusti ala-arvoista suojelutilannetta.

Valtionmailla sijaitsevat arvokkaimmat, lajistolle elintärkeät metsäytimet. Niiden ympärille ja välille tarvitaan luontojärjestöjen mukaan runsaasti laajoja, takaisin luonnontilaan palautuvia metsäalueita. Tällaiseen “ennallistavaan suojeluun” on järjestöjen mielestä oivat mahdollisuudet esimerkiksi Pirkanmaan, Keski-Suomen, Suomenselän ja Etelä-Savon valtionmailla.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top