Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Maanantai 15.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Pirkanmaalla tutkittiin kuusivuotiaiden opetusta

Uutiset

Englantilainen Office of Standards in Education (OFSTED) suoritti tällä viikolla Pirkanmaalla Suomen osuuden kansainvälisestä kuusivuotiaiden opetuksen vertailevasta tutkimuksesta. Tutkimuksen muut kohdemaat ovat Englanti ja Tanska.

Viikon aikana kahdeksassa pirkanmaalaisessa peruskoulussa ja päiväkodissa tarkkailtiin opetusta, sekä haastateltiin henkilökuntaa ja vanhempia. Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää esiopetuksen ajankohdan ja opetuksen sisällön yhteyttä lukutaidon oppimiseen. Mielenkiinto Suomea kohtaan aiheutuu perusopetuksen ylimpien luokkien oppilaiden hyvästä menestyksestä lukutaitoa sekä matematiikan ja luonnontieteiden oppimistuloksia mitanneessa PISA-tutkimuksessa.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: