MAINOS

Pirkanmaalla tutkittiin kuusivuotiaiden opetusta

Uutiset

Samuli Kinnari

Englantilainen Office of Standards in Education (OFSTED) suoritti tällä viikolla Pirkanmaalla Suomen osuuden kansainvälisestä kuusivuotiaiden opetuksen vertailevasta tutkimuksesta. Tutkimuksen muut kohdemaat ovat Englanti ja Tanska.

Viikon aikana kahdeksassa pirkanmaalaisessa peruskoulussa ja päiväkodissa tarkkailtiin opetusta, sekä haastateltiin henkilökuntaa ja vanhempia. Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää esiopetuksen ajankohdan ja opetuksen sisällön yhteyttä lukutaidon oppimiseen. Mielenkiinto Suomea kohtaan aiheutuu perusopetuksen ylimpien luokkien oppilaiden hyvästä menestyksestä lukutaitoa sekä matematiikan ja luonnontieteiden oppimistuloksia mitanneessa PISA-tutkimuksessa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top