MAINOS

Joonas Hytösen perjantai-ilta vaihtuu harmaaseen

Viihdeuutiset

Mika Hyssi

Vuodesta 1999 alkaen Maikkarin ohjelmistoon kuulunut Joonas Hytönen Show nähdään toistaiseksi viimeisen kerran 11. huhtikuuta, kun ohjelman vetäjä Joonas Hytönen siirtyy kesällä armeijan harmaisiin. “Olen nyt 28 ja tämän ikäluokan viimeinen erä lähtee kesällä – halusimpa tai en. Olen lykännyt asiaa niin pitkään kuin se lain puitteissa on ollut mahdollista, nyt on viimeinen tilaisuus. Vähillä velvollisuuksilla elämästä olen tähän mennessä selvinnyt, voihan tämän nyt hoitaa kunniallisesti. Tai niin kunniallisesti, kun se nyt mulla on hoidettavissa”, Joonas virnistää.

Joonas Hytönen Show on tänä keväänä kerännyt keskimäärin puolimiljoonaa silmäparia.

JHS > MTV3 > viimeinen lähetys perjantaina 11.4. klo 22.30

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top