MAINOS

Kulttuuriviikonloppu

Kolumni

Samuli Kinnari

Äetsässä on tänä viikonloppuna tarjolla useampia kulttuuritapahtumia. Käsitöihin voi tutustua kolmessa paikassa: virastotalolla on Yrittäjänaisten järjestämä Primavera 2003 -näyttely ja Keikyän Koululla sekä Kiikan Opistotalolla kummassakin opistolaisten näyttely. Sunnuntaina puolestaan soivat sävelet musiikkikoulun oppilaskonsertissa Jokisivun koululla.

Paikalliset tapahtumat ovat ehdottoman hyvä juttu – ne kertovat siitä, että kunta elää. Ja Äetsässähän aktiivisia ihmisiä riittää.

Tapahtumien järjestäjille suurin kiitos on tyytyväinen ja jotain uutta saanut yleisö. Toivottavasti mahdollisimman monelta äetsäläiseltä ja ulkopaikkakuntalaiseltakin löytyy tänä viikonloppuna pieni hetki tutustua paikalliseen kulttuuriin. Sekä näyttelyt että musiikkikoulun kevätkonsertti muuten ovat maksuttomia.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top