MAINOS

Remix

Kolumni

Tanja Kallio

“CD-levyjen hintatarrat ja varashälyttimet ovat ärsyttävimpiä keksintöjä mitä löytyy. Ei sillä, etteikö CD:ssä pidä olla varkaudenestoa ja tietysti hintakin pitää näkyä, mutta eikö niitä saisi kiinnitettyä jollain muulla, vähemmän häiritsevällä tavalla?” (20.7.2002)

“Suurin miete, jonka saan aikaiseksi, on kysymys: Mitä ihmettä teen kaikilla rahapussissani olevilla korteilla? Yhtä monta kertaa kuin olen asiaa miettinyt, olen myös siivonnut rahapussini turhista korteista ja joka kerta todennut, ettei siellä lopulta ole yhtään turhaa korttia. Kaikkia tarvitaan joskus ja varmuuden vuoksi niitä kannattaa raahata mukanaan.” (9.2.2001)

“- Hyvää huomenta, rakas autoni! Täällä onkin pieni pakkanen.
– Niin on ja minulla ei ole minkäänlaista aikomusta lähteä käyntiin.
– Ensin lumet katolta pois, näin, ja sitten skrapataan ikkunat.
– Neiti on hyvä ja raaputtelee ikkunoita ihan rauhassa.
– Kylläpäs se veikin aikaa, nyt on jo pieni kiire.
– Eikä sinulla ole minkäänlaista kuvaa siitä, millainen kiire kohta onkaan.
– Nyt sitten matkaan.
– Niinhän sinä luulet.” (2.2.2001)

“Ihminen jolla on hieman omalaatuinen mielenjuoksu, siis aina välillä, saattaa joskus miettiä asioita monelta eri kantilta. Ylpeänä totean olevani tällainen ihminen, mutta toisaalta olen myös onnellinen, etten ole ainoa.” (30.6.2000)

“Auringonpaiste on ihmelääke kaikenlaiseen masennukseen. Nähdessään auringon, muuten niin synkkäilmaisen talven keskellä, ihminen suorastaan hyppii riemusta.” (14.1.2000)

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top