MAINOS

Eveliina Määtästä Teinitähti

Uutiset

Samuli Kinnari

Vammalalainen Eveliina Määttä nappasi Teinitähti 2003 -tittelin viime viikonvaihteessa Turussa järjestetyillä Farma-messuilla. 13-17-vuotiaille suunnatun kilpailun laulajat valittiin äänitteiden perusteella. Finaalin karsintoihin messuille kutsuttiin yhteensä 20 laulajaa, joista puolet selviytyi finaaliin.

Eveliina Määttä esitti kilpailussa kappaleet Keltainen ja Ilta yöhön kuljettaa. Tuomaristo kiitteli erityisesti Eveliinan musikaalisuutta ja loistavaa lavasäteilyä, jotka paistoivat välittömästi yleisöön.

Kakkoseksi Teinitähti 2003 -kilpailussa ylsi ypäjäläinen Minna Haikonen ja kolmanneksi raisiolainen Ella Vainisto.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top