Urheilusunnuntain soppa

Kolumni

Viime sunnuntain töllöttimen urheilutarjonta veti Maikkarin katsojaluvut uusiin ennätyksiin, mutta aiheutti myös harmaita hiuksia lähetyssuunnittelussa. SM-liigan Tappara-Kärpät -ottelu venyi ja paukkui formula ykkösten Brasilian osakilpailun hengittäessä niskaan. Pallo oli kateissa välillä lätkäselostajallakin: “Siirretään Brasiliaan, ei siirretä. Siirretään”. Ja lopulta siirrettiin, joskin selostaja Tomi Tuominen ilmoitti f1-lähdön viivästyvän rankkasateen vuoksi ja kiekkokaukalon ratkaisevat näkymät nähtiin loppujen lopuksi suorana valtakunnan verkossa. Maikkarilla oli tuuria.

Nojatuoliurheilijoiden meteliä on voinut seurata keskustelupalstoilla ja kahvipöydissä: “On väärin, että formulat menevät aina kaiken edelle”, “Urheilulle oma kanava”, “Ottelu olisi pitänyt näyttää loppuun asti”. Valituksien kirjo on laaja, mutta on vain yksi totuus: Sopimussyistä formulastartti on näytettävä suorana.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top