MAINOS

Kesäkumit alle 28.4. mennessä – nastoilla saa ropistella pidempäänkin sään vaatiessa

Uutiset

Samuli Kinnari

Nastarenkaita saa tänä vuonna käyttää pääsiäistä seuraavaan maanantaihin eli 28. huhtikuuta asti. “Tietenkin sään vaatiessa käyttö on sallittua sen jälkeenkin”, kertoo katsastusaseman päällikkö Hannu Järvinen Suomen Autokatsastus Oy:stä.

Kun vaihtaa renkaat, on samalla kertaa hyvä tarkastaa, että kesärenkaitten urasyvyys on riittävä. Asetus edellyttää vähintään 1,6 millimetriä. “Selvää kuitenkin on, että vähimmäisurasyvyys ei ole turvallinen vesikelillä. Vesiliirron välttämiseksi urasyvyys saisi olla 3-4 millimetriä”, suosittelee Järvinen.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top