MAINOS

Poliisipäivystys turvattava

Kolumni

Samuli Kinnari

Lounais-Pirkanmaalla on jo pitkään kannettu huolta poliisipäivystyksen jatkumisesta Vammalassa. On hyvin valitettavaa, että missään päätöksenteon ytimessä päivystyksen alasajoa on edes harkittu. Jo nykyisellään poliisi näkyy näillä tantereilla liian vähän. Se ei ole poliisien vika, vaan päättäjien.

Vammalan poliisin alue on hyvin laaja – se ulottuu Punkalaitumelta Laviaan. Noiden kahden kunnan välissä on lähemmäs 100 kilometriä. Entä jos Punkalaitumella tarvitaankin poliiseja, jotka ovat Laviassa suorittamassa tehtävää?

Todennäköisesti ennemmin tai myöhemmin kuultavia poliisipäivystyksen alasajon puolustuspuheita pehmiteltäneen ja voi olla jo pehmiteltykin lupauksilla siitä, että poliisi näkyy katukuvassa vastaisuudessakin. Ja että poliisin tavoitettavuus turvataan yksiköiden välisellä yhteistyöllä.

Varmasti toimivaa yhteistyötä tehdään ja on tehty. Suuri vaikutus ilmapiiriin on kuitenkin sillä, että poliisiaseman ikkunoista kajastaa yölläkin valo.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top