MAINOS

On siis kevät, kuljen Houhajärven rantaa

Viikon kuva

Samuli Kinnari

Vaikka viime viikkoina talvi onkin nostanut urhoollisesti päätään, huomaa aurinkoisina päivinä, että kevät on etenemässä hyvää vauhtia. Lumet ovat huvenneet vähiin ja ovatpa kuulemma ensimmäiset sinivuokotkin jo ilmestyneet lämpimimpiin paikkoihin.

Houhajärvi

Monen järven rannalla jännitetään, paljastuuko jäiden alta laajoja kalakuolemia. Monessa järvessä kun happitilanne oli talven aikana erittäin huono. Vammalan Houhajärvellä (kuvassa) asiat lienevät kunnossa, vaikka järven rehevöityminen mökkiläisiä harmittaakin.

Otsikko muuten on mukailtu Tavaramarkkinoiden mainiosta Kevät-kappaleesta – sen varmasti moni huomasikin.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top