MAINOS

Hämärän rajamailla

Mummoloota

Mika Hyssi

Autatko minut tuonne penkille. Minun on nyt sanottava, että tässä kunnossa en pysty opettamaan sinulle mitään, mummo.

Olen todella pahoillani, mutta kahvi tahri ainoan säädyllisen asusteeni, eikä tällaisen nelikymppisen yksineläjän tule missään nimessä käyttää farkkuja – ei todellakaan! Suorat housut ja kraga kireällä kaulassa. Kyllä jämpti on näin.

No, kun nyt olet tänne asti tuolta vastapään kadulta talsinut, harjoitellaanpa vilkkujen käyttöä. Kun olet kääntymässä vasemmalle, käännät tätä vipua tänne suuntaan. Ja oikealle mentäessä toisinpäin. Hyvä mummo! Olenkin aina ihmetellyt, miksi teitä vanhuksia sanotaan pölvästeiksi jakkaranukeiksi… vai onko se totta, mummo?

Mummo tempaisee opettajaa käsilaukullaan. Nyt vilkkuu lisäksi opettajan pää hämärän rajamailla.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top