Hyvää huomenta!

Kolumni

Aamurutiinini ovat viime aikoina kokeneet ison muutoksen. Ennen kahviseuranani oli Maikkarin Huomenta Suomi – nyt Helsingin Sanomat ja Ylex Aamu.

Kirjoitin tällä palstalla joskus reilu vuosi sitten, että uudistuksilla Maikkari pilasi Huomenta Suomen. Olen edelleen samaa mieltä. Oi niitä aikoja, jolloin ohjelma alkoi kuudelta ja loppui yhdeksältä. Silloin meno ruudussa oli myös nykyistä persoonallisempaa – mukana olivat vielä Pirkko Arstila ja Liisa Riekki. Nyt Huomenta Suomi on jotenkin lattea ja sitä seuraava Ihana aamu liian sokerinen minun makuuni.

Television parista olenkin siirtynyt radioaalloille ja lehtimaailmaan. Ylexin aamuäänet Peltsi ja Juuso heittävät hyvin herättävää läppää ja Helsingin Sanomat kertoo uutiset niin kuin minä ne haluan lukea. Nautinnon kruunaa kahvi.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top