Tuttuja kanavilla

Uutiset

Valtakunnallisissa medioissa päiviämme viihdyttää moni Äetsän seudulta kotoisin oleva toimittaja. Tuttuja kasvoja ja ääniä löytyy yllättävän paljon.

Ylen televisiouutisia lukeva ja myös Ylen radiouutisia lukenut Riika Parkkinen on kotoisin Vammalasta. Näillä seuduin hänet varmasti muistetaan kotikaupunkinsa paikallisradion Mantan juontajana. Mantan aalloilta on tuttu myös Ykkösen Urheiluruudun huittislainen Jyrki Kemppainen. Jyrkin veli Jouni taasen muistetaan Ylen Viiden ja Kuuden taloudesta.

Radiomafian seuraajasta Ylexistä löytyy parikin tuttua ääntä. Lauantai-iltojen Suora lähetys -ohjelmaa juontaa vammalalainen Laura Satimus ja arki-iltapäivien yhtenä juontajana häärii Kiikoisista kotoisin oleva Maria Paattiniemi.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top