MAINOS

Minun vuoroni?

Kolumni

Mika Hyssi

Aamuisin on mukava kipaista kaupassa. Juuri avattu kauppa on siisti ja rauhallinen, eikä kassajonoista ole puhettakaan. Toisin oli tänään.

Polkaisin Nissanin käyntiin aamukahdeksalta. Kaupan parkkipaikat ammottivat tyhjyyttään, kuten aina. Sisälle astuessani pikaisen kauppareissun sai unohtaa. Aamuvirkut vanhukset ja perheet olivat jo varhain liikkeellä välttääkseen iltapäivän pääsiäisruuhkan – niin kuin minäkin. Leveät kulkuväylät tuntuivatkin yllättäen ahtaalta ja alimiehitetty kassa tuohdutti jonottajia. Ärtyisää ilmapiiriä ei helpottanut asiakas, joka väitti loppusummansa olevan virheellinen. Hetken odottelun jälkeen tuohtunut mies tokaisi jonon perältä: “Jokohan se olisi minun vuoroni?”

Ja niin jono taas liikkui.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top