MAINOS

Pää kipee

Mummoloota

Mika Hyssi

Mummo odottaa tutussa paikassa autokoulun opettajaa omistamansa Nissanin ratissa, mutta miestä ei näy missään.

Mummo päättää odottaa vielä muutaman minuutin. Mummon harmiksi opettaja ehti kuin ehtikin mukaan koulutukseen. “Sori hei kauheesti, mulla oli pää niin kipee ja kaikkee, et olin vähällä peruuttaa tän sun ja mun jutun”, selittää ajo-opettaja. “Mitähän me tänään…”, utelee mummo. “Aivan, aivan. Tänään harjoittelemme käsijarrun käyttämistä, kyllä!” kertoo opettaja mummolle.

“No nyt nosta käsijarru ylös. Kuten huomaat, auto ei liiku minnekään. Kun haluat käsijarrun pois päältä, paina tuosta napista, vedä hieman ylöspäin ja paina alas. Hyvä! Tässä olikin tämän perjantain opetus, nähdään ensi viikolla”, kertoo opettaja ja viuhahtaa pois.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top