MAINOS

Saippuoi kesäiltasi

Kolumni

Samuli Kinnari

Maikkari marssittaa toukokuussa Salatut elämät -sarjan uusintana ruutuun. Pihlajakadun asukkaiden elämää saadaan seurata – tai joudutaan seuraamaan – joka arki-ilta lähes tunnin eli kahden jakson verran. Hohhoijaa, aion pysytellä Salkkari-uusintojen aikaan kaukana Maikkarilta.

Salattuja elämiä taitaa kesällä voida seurailla jopa kolmanteen kertaan. Onhan sarjaa, jos ei nyt aivan alusta saakka, niin todella pitkään esitetty uusintana joka viikonloppu.

Salkkareiden alkava kesäuusintakierros haiskahtaa hyvin railakkaalta ohjelmakartan täytteeltä. Kuka ihan oikeasti haluaa katsoa muutenkin prime time -aikaan esitettyä, vain neljä vuotta vanhaa, viikonloppu-uusittua, kotimaista saippuasarjaa uusintana joka ikinen arki-ilta?

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top