MAINOS

Viime vuoden säät kiusasivat kasveja

Uutiset

Samuli Kinnari

Puutarhaliiton mukaan viime vuoden poikkeukselliset säät ovat aiheuttaneet paljon vahinkoa pihojen, puistojen ja jopa metsien monivuotiselle kasvillisuudelle. Tässä vaiheessa vahinkojen lopullista määrää ei voida täsmällisesti arvioida, sillä vauriot tulevat vähitellen esiin kevään edetessä.

Lämpötiloiltaan viime vuosi jakautui kahteen osaan. Tammi-elokuussa oli keskimääräistä lämpimämpää, syys-marraskuussa maan etelä- ja keskiosissa paikoin lähes ennätyskylmää. Terminen syksy kesti vain 4-5 viikkoa ja jäi ennätyksellisen lyhyeksi. Normaalisti termisen syksyn pituus on kaksi kuukautta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top