Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Perjantai 19.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Viime vuoden säät kiusasivat kasveja

Uutiset

Puutarhaliiton mukaan viime vuoden poikkeukselliset säät ovat aiheuttaneet paljon vahinkoa pihojen, puistojen ja jopa metsien monivuotiselle kasvillisuudelle. Tässä vaiheessa vahinkojen lopullista määrää ei voida täsmällisesti arvioida, sillä vauriot tulevat vähitellen esiin kevään edetessä.

Lämpötiloiltaan viime vuosi jakautui kahteen osaan. Tammi-elokuussa oli keskimääräistä lämpimämpää, syys-marraskuussa maan etelä- ja keskiosissa paikoin lähes ennätyskylmää. Terminen syksy kesti vain 4-5 viikkoa ja jäi ennätyksellisen lyhyeksi. Normaalisti termisen syksyn pituus on kaksi kuukautta.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: