MAINOS

Lounais-Pirkanmaan kuntien sähköpostijärjestelmät yhtenäisiksi?

Uutiset

Samuli Kinnari

Seudullinen atk-työryhmä tavoittelee Lounais-Pirkanmaan kuntiin yhteneviä tai yhteisiä sähköpostijärjestelmiä. Seutukunnan kunnista Suodenniemi ja Mouhijärvi käyttävät jo Kopteri-sähköpostia ja Vammala siirtyy siihen toukokuussa. Myös Äetsä hypännee Kopterin kyytiin.

Äetsän kunnanhallitus päättää sähköpostijärjestelmästä maanantaina. Talousjohtaja Riitta Hietala esittää Etelä-Satakunnan Puhelin Oy:n tarjousta Kopteri-sähköpostista hyväksyttäväksi siten, että uuteen sähköpostijärjestelmään siirrytään 26. toukokuuta alkaen.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top